Gråtoner tiltrak over 115 millioner dollars i Bitcoin på en enkelt dag

Michael Sonnenshein, administrerende direktør hos Grayscale Investments sagde i en tweet i dag, at Grayscale-teamet har raked over 115 millioner dollars i bitcoin alene. Eksekutøren påpegede også, at dette beløb kom til gråtoner alt på en dag, i går, den 12. november. Ifølge tweeten:

Først i sidste måned afslørede kryptovalutas aktivforvalter, at Grayscale Investments havde hævet $ 1,05 milliarder dollars til sine investeringsprodukter, hvilket markerede dette som deres største kapitalindgang i et enkelt kvartal nogensinde.

Men endnu vigtigere har firmaets Bitcoin Trust’s Assets Under Management været Grayscales hurtigst voksende investeringsprodukter. Den gennemsnitlige ugentlige investering i Grayscale Bitcoin Trust var $ 39,5 millioner, og Trust oplevede $ 719,3 millioner i 3Q20-tilstrømninger eller en stigning på 1.500 procent. Det er AUM steget 147 procent YTD.

Der har været adskillige corporate adoptere af BTC for nylig, der muligvis har bidraget til den nylige BTC bull run. For nylig meddelte PayPal, at onlinebetalingsorganisationen ville give kunderne mulighed for at købe, sælge og holde BTC og andre altcoins. Store børsnoterede virksomheder foretog en betydelig investering i Bitcoin.

Et bemærkelsesværdigt eksempel er Microstrategys nuværende BTC-beholdninger, der ville være steget i luften i betragtning af BTCs prisstigning til over $ 16.000. Faktisk bemærkede en uafhængig kryptoforsker, at MicroStrategy havde tjent $ 100 millioner i de sidste to måneder fra deres Bitcoin-køb alene. Han sammenlignede dette fund med de 78 millioner dollars, som MicroStrategy havde tjent i de sidste 3,5 år fra deres faktiske forretningsdrift.

På den anden side meddelte den Jack Dorsey-ledede betalingsvirksomhed Square i sidste måned, at den købte 4.709 bitcoins til en værdi af $ 50 millioner på det tidspunkt.

Administrerende direktør for Grayscale Investments, Barry Silbert, havde twittet den 22. oktober, at Grayscale havde en kæmpestor værdi af 7 milliarder dollars i digitale aktiver under forvaltning. I en anden tweet havde Silbert også sagt, at Grayscale endda havde to procent af alt Ethereum i omløb under ledelse.